søndag 7. juni 2009

Kjære Jessy, kom hjem...

Katten vår Jessy er på tur, tror vi. Nå har hun vært borte en uke og jeg håper sterkt at hun snart kommer hjem igjen. Jeg vet en uke ikke er lenge. For oss er det en uke for mye. Jessy har sjelden vært borte mer enn en dag uten å komme hjem igjen. Har alltid vært inne nattestid, men ikke nå. Hun forsvant enten søndag eller mandag i pinsehelga.

Vi har lett i nærområdet, på søkemotorer over "funnet og savnet" uten hell. Har ikke hørt om noen skadede dyr i området i uken som har gått så vi håper fortsatt at hun plutselig står i døra. Har vært i kontakt med den lokale dyrlegen og ingen skadet katt lik vår er kommet dit. Det er bra.

Uvissheten er verst. Ventetiden. Savner henne og vil ha henne hjem igjen.

Vår andre katt, som vi kaller den halve grå (eller Gråtass da) var borte i over et halvt år. Hadde blitt "tatt vare på" av en eldre mann i en trygdebolig i nærheten. "Alle" visste at han var der, ingen sa noe. Da mannen havnet på sykehjem fikk vi beskjed.
Han kommer innom på besøk nå, ofte, men vil sjelden inn...



Du kan komme hjem nå Jessy...



2 kommentarer:

Silje 8. juni 2009 kl. 15:51  

Kattepusen vår har heldigvis kommet hjem nå. Håper deres også gjør det snart, er leit når de er borte:(:(

Kristin 8. juni 2009 kl. 16:51  

Ja, det er det! Vi håper fortsatt at hun plutselig står i døra, i hvert fall så lenge vi ikke får noen andre beskjeder....

Så bra at kattepusen deres er kommet tilbake :))

Jeg har plassert min blogg i Lørenfalletnorske bloggkart!

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP