torsdag 2. juli 2009

Er ikke dette et nudistfly??


Det er mye rart man skal høre, og for noen stakkars få, det er mye rart man skal se!


Norske Marius Langlete fra Trondheim skulle på en innenlands flytur i Amerika da mannen i passasjersete ved siden av starter strippeprosessen. Han har lukkede øyne og reagerer ikke når de rundt han snakker til han. Sover han? "Excuse me, but you're naked", sier Langlete uten å få noen form for respons.


Flyvertinnen som prøver både prat og klyp henter til slutt et pledd og legger over han. Da går han bananas og viser for alle at han ikke sover. Han slår, han sparker, han går fullstendig amok. Tilfeldigvis er det en politimann på flyet som får stripset han på armer og ben.


Langlete er nå i ferd med å bli en riktig kjendis i Amerika etter å ha blitt kontaktet av flere av de store nyhetskanalene for å gi sin versjon av det som hendte.

Og jeg bare spør:

Hvorfor kler denne mannen av seg? Varmt? Tror det er et nudistfly (han har øynene lukket og ser ikke at de andre passasjerene fortsatt har klærne på seg)? Kommer opprinnelig fra regnskogen? Bushen? Syk/feber?


3 kommentarer:

Anonym,  2. juli 2009 kl. 09:11  

Nå må du ikke gjøre psykologene arbeidsledige, for det er den første arbeidsgruppen som blir arbeidsledig det øyeblikket vi forstår fullt og helt hva som beveger seg i andre folks hoder. ;)

Nikolai H.,  2. juli 2009 kl. 20:43  

Nudistfly. Det var interessant. Hvorfor ikke?

Jeg har plassert min blogg i Lørenfalletnorske bloggkart!

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP