søndag 31. mai 2009

Humla "Nils" gjør en brøler...

I følge Wikipedia er forklaringen på en humle som følger:

Humler tilhører familien humler og bier, sammen med blant annet honningbier. Humler regnes som viktige for pollinering av mange planteslag.

Alle må ha et navn, også humler, så jeg velger å kalle denne humla for Nils. Normalt er Nils ute sammen med vennene sine og bestøver, altså overfører pollenkorn i blomster for at det skal skje befruktning.

Men ikke denne dagen. Han hadde krangla med kjæresten sin, Anna. Sur var han. Skikkelig grinete for at Anna plutselig hadde stått og prata litt for lenge med Jens. Egentlig var han sjalu. Jens var liksom den "kjekke", han alle humle`jentene flokket seg rundt. Nils likte ikke Jens. Nils likte ikke at Anna likte Jens, så han hadde dratt.

Fløyet så høyt opp han bare kunne. Ville vekk. Vekk fra alle de dumme. Ville vise dem at han var tøff han også. Tøffere enn toget, eller flyet om du vil.

Han hørte voldsomme lyder bak seg men ville ikke snu. Han ville vekk. Han snudde seg. Så at mot han kom et fly, et stort fly.

"Jeg skal vise dem", tenker Nils. Han siktet inn fronten på flyet, der det er to rør. Han visste at om han traff de ville han skape problemer. Nils var ikke dum. Nå var det jo ikke egentlig passasjerene på dette flyet han var irritert på, men noe måtte han gjøre.

Han siktet seg inn. Traff. Nils er død.

Pilotene i flyet merket at noe ikke var som det skulle. Ikke lenge etter avgang kom det rare utslag på den ene fartsmåleren i cockpiten. Piloten reagerte da som prosedyrene tilsier, han snudde flyet umiddelbart og fløy tilbake til Gardermoen.

Anna, Jens og alle vennene deres er fortsatt ute og bestøver. Anna synes Jens er litt av en skrytepave og orker ikke lenger bruke tid på han.

Bare Nils kommer tilbake snart, hun synes han har vært lenge borte nå...

Kilder:

2 kommentarer:

Anonym,  31. mai 2009 kl. 23:19  

Un bourdon mort. Nils avait tort. Car maintenant tous les passagers sont abord, SAS sont enfin les plus forts...

Kristin 31. mai 2009 kl. 23:27  

...noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne noe mer enn norsk og engelsk....

Jeg har plassert min blogg i Lørenfalletnorske bloggkart!

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP