fredag 13. mars 2009

Fræddan....

Så var det fredag igjen. Noen ganger lurer jeg på om uka egentlig har 5 arbeidsdager.... Uansett, i dag er det "fræddan" og da er det kosekveld i huset. Hver fredag er kosefredag, slutt på uka og 2 hele dager fri. Har til og med "fri" fra stallen om vi vil, betaler noen for å møkke og fore i helga slik at vi har muligheten til å reise bort. Vi reiser jo aldri noe sted så egentlig kunne vi tatt det selv, men deilig å ha fri et par dager i uka også.

De som kjenner oss vet at fredag betyr det samme som taco-dag her i huset. "Alle" vet det, "kos deg med taco`n i kveld" sier de... De har så rett, så rett, hver fredag de siste 16 årene har vi spist taco på fredag.

NÅ ER DET SLUTT!!

Nå er det indisk som gjelder. Vår kjære datter ble - for å si det mildt - dritt lei taco, ikke likte hun det noe særlig heller. Men indisk liker hun, og det liker vi. Også kan jeg spise masse papadums ved siden av....mmmm.....

Også er det TV-kveld, det er for øyeblikket "Norske talenter", "Thomas og Harald" og "Golden Goal", bare avslapning! Deilig!
Dette er fredagen her i huset. Andre som har det som oss mon tro?


Riktig god helg til dere alle sammen!

0 kommentarer:

Jeg har plassert min blogg i Lørenfalletnorske bloggkart!

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP