mandag 27. april 2009

Mester i hekk...


Da var helga over og den har gått fort.

Lørdag farta vi ut for å finne ny sofa til stua. Har to sofagrupper i stua i dag, i to ulike farger. Ikke spesielt stilfullt, så vi var på jakt etter en ny sort sofa. Fant en 2+3 seter på Living som vi bestilte. Nå gjenstår det å vente på å få den. Men, har litt å pusle med før den kommer så det skal gå bra. Skal tette et vindu fordi vi skal ha bokhyller i hjørnet i stua, og vi må ommøblere litt....


Lørdag kveld fant min bedre halvdel ut at en mann på Strømmen ville gi bort hekken sin hvis man kom og spadde den opp. Så dit dro vi. Hele søndagen besto av spa, lempe i henger, kjøre henger, lempe ut av henger, grave ned.... Så nå har vi fått dekket den delen av tomta som ikke hadde hekk. Det tok noen timer og det var et par slitne sjeler som satte seg i sofaen i går kveld. Det ble bestilling av pizza og snork på sofaen.... Men, godt å stå opp i dag og se hvor flinke vi hadde vært. Nå er det bare å vente og håpe at det kommer noe grønt på kvistene etter hvert. DA blir det så fint så!


Er helt klar for vår og sommer nå, elsker denne tiden når alt begynner å blomstre. Datter`n i huset er ikke helt enig for hun har pollenallergi, men det går over, og Zyrtec fungerer bra.

0 kommentarer:

Jeg har plassert min blogg i Lørenfalletnorske bloggkart!

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP