tirsdag 1. september 2009

Vi har kjøpt et hus med en mann i....
Joda, det er faktisk mulig :) Men, det tar vi litt senere i innlegget...

Beklager først til dere alle for at jeg har vært utrolig dårlig til å blogge de siste dagene, men mye er skjedd.

Helga ble tilbrakt på Gålå, et utrolig flott sted hvor broren til samboeren min giftet seg med sin kjære Siri. Alle gjester ble innlosjert på Lauvåsen Fjellstue, i ulike hytter eller leiligheter. Utrolig koselig sted, skulle gjerne blitt lenger enn denne helga. Brudeparet så fantastiske ut, Siri i nydelig brudekjole og Knut Erik i bunad. Flotte! Alle søskenbarna var brudepiker og brudesvenner, smelt...!

Søndagen kom og vi måtte (!!) dra litt tidlig, kl 10.30, fordi vi måtte (!!) rekke en visning på et småbruk på Lørenfallet. Rett i nærheten av der vi har hesten vår i dag. Det har vært drømmen vår i lang tid og nå lå muligheten foran oss, veldig nære, men samtidig litt for godt til å være sant.

Mange hadde vært på visning. 10 hadde satt seg på liste. Hvorfor bare 10? Antakelig fordi det følger en mann med huset..... En eldre, veldig koselig mann bor i en egen leilighet i huset, og der kan han bo kostnadsfritt så lenge han ønsker. Kan skjønne at en del personer trekker seg når dette kommer for en dag.

Vi derimot ble stående lenge og prate med mannen, det viste seg at om vi ser litt stort på det er vi faktisk i slekt. Utrolig! Det er en litt lang historie, men kortversjonen er at dette var barndomshjemmet til "mannen til søsteren til mormoren til samboeren min".... Skjønner du? Mannen som bor i huset nå er denne mannens bror.....

Det hele ble veldig rart når vi var der, og vi følte at det var helt riktig å by på dette. Området er utrolig. Beliggenheten er utrolig. Den gamle mannen er verdens herligste. I dag ble vi verdens lykkeligste eiere av dette småbruket etter et par nervepirrende dager. Det tar på å kjøpe småbruk.....


Du kan se flere bilder her :)

2 kommentarer:

Karina,  1. september 2009 kl. 23:21  

Godt å høre at det var en levende mann, og ikke et spøkelse...!!! :o) Gratulerer igjen! Klem Karina

Kristin 2. september 2009 kl. 08:12  

hehe :))
Takk igjen Karina!

Jeg har plassert min blogg i Lørenfalletnorske bloggkart!

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP