torsdag 10. september 2009

Samvittigheten gnager...


Hvorfor? Fordi jeg er elendig til å blogge for tiden. Det går ikke på lyst, det er bare tiden som ikke strekker til for tiden.

Alt dreier seg nå om ny jobb - som er utrolig spennende!! Jeg har blitt utrolig godt mottatt og begynner allerede å føle meg som en av gjengen, det er en god følelse. Ikke minst er det vi driver med utrolig spennende, masse å lære, når det som skal læres er spennende går læringen som en lek :)

Når jeg ikke er på jobb har jeg meglere på besøk hjemme, er ute og signerer bankpapirer eller kontrakter, eller er på stallen. Tida flyr avgårde!! I helga begynte vi på det værste rommet av de alle, boden! Flaut å åpne døra der når første megler var på besøk, det var ikke mulig å ane at det skulle være et golv der inne, alt lå stablet oppå hverandre, det var stoler, søppelsekker, leker, klær, gamle ditt og gamle datt. Nå ligger 28 søppelsekker på Bøler avfallsdeponi. Vi fylte hengeren og kasta hele dritten. Kjente på posene, konstanterte at det var leker eller klær, kast!


Jeg lover å skjerpe meg etter hvert, skal komme i gang igjen, må bare få pakka, og fiksa, og ordna alt sammen først :) Før du rekker å si "flytt!!" sitter jeg på småbruket og blogger, det skal bli tider det..... Gleder meg!

0 kommentarer:

Jeg har plassert min blogg i Lørenfalletnorske bloggkart!

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP